Bestyrelsesformand
Jim Hempel
Var med til at stifte DcH Højme i oktober 2013 og har været formand fra starten af.
Jeg ønsker Højme skal være en klub hvor der skal være et godt fælleskab på tværs i klubben og hvor kvalitet er i højsædet, så vores medlemmer får den bedste undervisning.
Jeg har været medlem af DcH siden 1994, hvor jeg startede med min labrador Freja og har nu 1 border collie som jeg løber agility med
Er uddannet som instruktør & kredsinstruktør i DcH.
Er agilitydommer både i DcH & DKK. 
Læs mere
Kasserer
Stine Dahl
Medlem af DcH Højme siden starten i 2014.
 
Jeg arbejder for at DcH Højme skal være en forening hvor der er plads til forskellighed - hvad enten man ønsker at træne én gang om ugen med sin hund, eller har ambitioner på den helt store scene! Jeg ønsker især at understøtte udviklingen af nye talenter!
 
Jeg blev medlem af DcH i 2013, hvor jeg startede agility med min første Japanske Spids, Kioko. I dag har jeg to Japanske Spids og en Border Collie. 
 
Uddannet DcH-instruktør med grunduddannelse samt overbygning i Agility og Familiehunde.
Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Henrik Bøgelund
Medlem af DcH Højme siden starten i 2014.
Jeg arbejder for at DcH Højme skal være en forening, hvor fællesskab og sammenhold er vigtigere end regelsættet, hvor åbenhed skaber tryghed, og hvor kvalitet skaffer resultater.
Medlem af DcH siden 1998, hvor jeg trænede agility og C-programmet med Cecil, min første sheltie. I dag har jeg tre shelties.
Uddannet DcH-instruktør med grunduddannelse samt overbygning i agility og DcH-programmet.
Læs mere
John Dyrbye
Læs mere
Katrine Hersø Hansen
Læs mere

Nyheder

Sponsorer